ICHI

ICHI Sushi & grillspecialiteiten, het Oosten bij u thuis.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1097 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ichi. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 16:16 Wederom top
13 mei 2022 om 19:35 Grootste pluspunt was het rijkelijk gebruik van verse zalm. Alles was goed op smaak, sushi, pokebowl, warme hapjes. Zo veel saus door de topping van de pokebowl had wel iets minder gemogen zodat je de individuele ingrediënten beter kan proeven.
4 mei 2022 om 22:16 Per toeval zag ik het busje van Ichi rijden. Letterlijk achter mijn eten aangerend (+30 te vroeg) Vervolgens werd het eten nog bij de verkeerde deur bezorgd. Wel de bestelling gekregen. Sushi viel erg tegen helaas. Wij bestellen hier niet meer.
25 apr 2022 om 20:32 Goed spul
25 apr 2022 om 8:50 Het eten viel erg tegen. Alles was zo in een doosje gepropt. En de zalm en tonijn zagen er niet vers uit die dufte we niet te eten. En we bestellen extra gember krijgen we 2 hele kleine bakjes echt niet normaal.
13 apr 2022 om 20:36 Was heerlijk
11 apr 2022 om 19:32 Warme gerechten waren ook warm Kwaliteit erg goed
9 apr 2022 om 18:12 Was weer top! En bedankt voor het extra bakje :)
8 apr 2022 om 21:05 Warme hapjes waren bijna koud en een vd sushi’s was verkeerd
3 apr 2022 om 11:29 Prima hoeveelheid, en lekkere sushi! Zalm viel een klein beetje tegen
2 apr 2022 om 8:27 Bezorgtijd was prima, het eten oké maar vond het niet echt goede sushi, wel oké.
26 mrt 2022 om 12:25 Al jaren tevreden klant bij Ichi maar gisteren was echt slecht eten. Vis niet vers, sushi rijst veel te hard, smakeloos, omelet met grauwe kleur. De sushi rol met beef was erg taai.