ICHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1362 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ichi. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 12:44 Sushi was er sneller dan aangegeven, top! De eerste keer hier besteld, door de goede recensies. Helaas viel de sushi ENORM tegen. Smaakloos, karig gevuld, rijst was véél te plakkerig en de avocado zo hard als komkommer. Eén keer en nooit meer.
13 jul 2024 om 23:33 Tijd van bestelling voorspelt door de mail klopte totaal niet
8 jul 2024 om 12:18 Duurde erg lang voordat het er was
8 jul 2024 om 9:39 Helaas vonden we veel van de sushi niet lekker. Weinig vulling en smaak ontbrak. Met de garnaal was lekker! Vriendelijke bezorger.
4 jul 2024 om 11:20 Normaal gesproken ga ik altijd uiteten bij Ichi, maar ik was nu alleen, dus het werd bestellen. En wat was het weer heerlijk! Het was een drukke warme dag, maar het eten was vers en bijna klaar toen ik binnenkwam. Volgende sushi-crave bestel ik weer!
3 jul 2024 om 22:21 was erg lekker
1 jul 2024 om 21:00 Ging een beetje af op de laatste 25 recensies, die goed leken. Helaas, zeer matige kwaliteit.
19 jun 2024 om 20:30 Zoals vaker; eten perfect en heerlijk, maar helaas weer een deel van de bestelling niet/ later geleverd. Overigens doen ze dit altijd keurig, maar toch…
17 jun 2024 om 20:31 Weer heerlijk gegeten en door een zeer vriendelijke bezorger gebracht. Bedankt weer!
15 jun 2024 om 22:07 Extreem veel panko voor de crispy taste
12 jun 2024 om 19:16 Heerlijke champignons! Beetje weinig gember bij de sushi. Maar verder alles perfect!
26 mei 2024 om 19:12 Bestelde Pokebowls waren hoofdzakelijk rijst, veel te veel in combinatie met de andere ingredienten. Smaak was goed, bezorging binnen de aangegeven tijd.